+359 24 930240 (8.00 - 17.00) +359 24 930240 (8.00 - 17.00)

+359 24 930240 (8.00 - 17.00) клиентска линия: +359 24 930240 (8.00 - 17.00) (8.00 - 17.00)

Консултация
0
До безплатна доставка остават 9999 лв.
МЕНЮ

Вашата Касичка

Дата:20.11.2017

КАКВО Е КАСИЧКАТА?

Подготвили сме Ви подарък за Вашата регистрация и затова, че пазарувате при нас на www.astratex.bg. Ще ви върнем обратно в касичката част от парите от Вашите покупки. Парите от Касичката можете да използвате за плащане при следващо пазаруване от Astratex.bg.

Какво ще ви донесе Касичката?

- след 15 работни дни от заплащането на поръчката ще Ви върнем 8 % от стойността на действително закупената (тоест невърната) стока обратно в Касичката (по време на поръчка трябва да сте влезли в своя профил на Astratex.bg)

- системно можете да следите сумата в Касичката (след като влезете в профила си)

- сумата в Касичката можете да използвате по което и да е време за закупуването на нова стока. Сумата от Касичката може да се използва само за заплащане на стока. Не може да се използва за покриване на транспортни разходи.

Как се увеличават парите в Касичката?

След 15 работни дни считано от заплащането на поръчката ще Ви бъдат върнати 8 % от стойността на последната покупка (тоест от частта, която ще купите и няма да върнете). Сумата във Вашата Касичка при следваща покупка ще се увеличава и Вие ще можете да я употребите при която и да е покупка.

Примери от практиката:

- ако закупите стока на стойност 70 лв. и върнете за 20 лв. – в Касичката ще Ви се върнат 8 % от 50 лв.

- ако закупите стока на стойност 70 лв. и върнете за 70 лв. – в Касичката няма да ви се върне нищо

- ако закупите стока на стойност 70 лв. и си я задържите – в Касичката ще Ви се върнат 8 % от 70 лв.

Как мога да използвам сумата от Касичката?

С парите, които ще Ви бъдат върнати обратно в Касичката, можете за платите покупки (или част от тях) единствено на www.astratex.bg. Сумата от Касичката можете да използвате за заплащане на стока, не може да бъде използвана за покриване на транспортни разходи. Клиентът няма право да осребри сумата от Касичката.

Използването на парите от Касичката е много лесно: Първо трябва да влезете в профила си. Можете да го направите от десния горен ъгъл с кликване върху текста "Влез и проследи състоянието на потвърдената поръчка". Сега можете да използвате парите от Касичката.

В кошницата, под съдържанието на кошницата ще намерите текст "Използвай Касичката". След кликване върху него ще ви се изобрази информация колко пари имате в касичката, заедно с възможностите да използвате тази сума за заплащането на стока:

 

Ако използвате парите от Касичката, те ще бъдат разделени между отделните продукти в кошницата. Цялостната цена на покупката (с ДДС) ще бъде намалена с тази сума, при което състоянието на Касичката се нулира:

 

Ако не използвате парите от Касичката при покупка, сумата остава за цели 6 месеца от последната покупка (тоест от датата на последната поръчка). Две седмици преди изтичането на срока на валидност на парите, ще получите e-mail с напомняне от Касичката.

Ако не успеете да използвате парите в Касичката в посочения срок, те, за съжаление, не могат да се върнат отново. Събирането на нови пари от нови поръчки, разбира се, е възможно.

Как мога да следя състоянието на Касичката?

Състоянието на Касичката можете да следите след вход в профила си. Ще я намерите в десния горен ъгъл на екрана, на заглавната страница на клиентския профил.

В случай на каквито и да било въпроси ни пишете или ни се обаедте на синия номер на клиента +359 24 930240  . Линията е достъпна всеки работен ден 8:00 до 17:00.


Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Абонирайте се за нюзлетъра ни и получете най-добрите оферти.

Редактиране, отписване