+359 24 930240 (8.00 - 17.00) +359 24 930240 (8.00 - 17.00)

+359 24 930240 (8.00 - 17.00) клиентска линия: +359 24 930240 (8.00 - 17.00) (8.00 - 17.00)

Консултация
0
До безплатна доставка остават 9999 лв.
МЕНЮ

Най-често задавани въпроси

Дата:17.10.2018

Информация за покупката

Можете ли да пробвате някъде продуктите?

Не, за съжаление към момента в България нямаме магазин, където бихте могли да премерите избраните от Вас продукти. Ако обаче продуктите не Ви стоят така, както бихте очаквали, можете до 14 дни да ги върнете или замените. Повече информация ще намерите тук.

Как да разбера кога точно ще пристигне пратката?

Предполаганото време за доставка е 3 – 4 дни.  Куриер от куриерска служба Speedy ще Ви информира предварително по телефона за времето на доставка.
При поръчка до 12:00 изпращаме пратката на същия ден, след 12:00 изпращаме на следващия работен ден.
 
Пратката можете да следите на адрес: https://www.speedy.bg/bg/track-shipment

Поръчах си от вас продукти, но не получих никаква информация дали сте приели поръчката. Как да постъпя?

След приключването на поръчката ще получите имейл, който потвърждава приемането на направената от Вас поръчка. Ако не получите имейл или не сте сигурен/сигурна дали поръчката е направена, моля, свържете се с нашия Център за връзка с клиентина телефон +359 24 930240, или на имейл info@astratex.bg

В поръчката въведох плащане с банков превод, но не получих данни за плащането Как да постъпя?

Данните за плащане ще намерите в имейла за потвърждаване на поръчката. Данни за извършване на плащането: 
 
CIBANK JSCANK JSC
IBAN: BG75-BUIB-9888-1049-8365-00
 
Като основание за плащането използвайте номера на поръчката. В случай че не сте сигурни как да попълните данните при плащането, моля, свържете се с нашия Център за връзка с клиентина info@astratex.bg или на телефон +359 24 930240.
 

В поръчката избрах начин на плащане с платежна карта, но плащането не се осъществи. Как да постъпя?

Трябва да се върнете обратно към плащане. След довършване на поръчката сте получили имейл, потвърждаващ приемането на Вашата поръчка. Той съдържа линк, който отново Ви препраща към платежния портал, и Ви дава възможност да извършите плащането. Ако сте регистриран клиент, можете да извършите плащането, след като влезете в профила си,  от прегледа на Вашите поръчки. 

Изпратих стока за рекламация, но досега нямам никаква информация по случая. Къде мога да получа допълнителна информация?

Рекламацията се извършва в рамките на 30 дни от получаването на върнатата стока, всеки клиент е информиран с имейл за хода на рекламацията. Ако искате да узнаете състоянието на рекламацията или имате съмнения дали Вашата пратка е пристигнала без проблем, моля, свържете се с нашия Център за връзка с клиентина телефон +359 24 930240, или ни пишете на имейл info@astratex.bg.

Кодове за намаление, подаръчни ваучери

Какво е код за отстъпка?

Кодът за отстъпка се състои от няколко букви и цифри, които Ви предоставят възможност да получите отстъпка при Вашата покупка. Кодовете за отстъпка са актуални в рамките на актуалната акция или се изпращат с имейл. След въвеждането на кода, продуктите в кошницата ще поевтинеят с определена сума или с процент от стойността.

Какво е подаръчен ваучер?

Подаръчният ваучер е купон за намаление, който може да бъде на хартиен носител или в електронен вид. Посочената на него стойност, когато се използва, ще бъде приспадната от стойността на покупката. Върху подаръчния ваучер ще намерите код за отстъпка, който да използвате в кошницата при своята покупка. Подаръчният ваучер е подходящ подарък, благодарение на който притежателят му може да си избере продукти по свой вкус.

Къде мога да използвам кода за намаление и подаръчния ваучер?

В кошницата за пазаруване под списъка с продукти има колонки за въвеждане на код за отстъпка и подаръчен ваучер. В тях въведете кодовете, които са във вид на
букви и цифри и след това натиснете бутона използвай. Размерът на отстъпката ще се покаже под колонките в кошницата. В рамките на една поръчка можете да използвате само един код за отстъпка и един подаръчен ваучер.

Забравих при поръчката да въведа кода за отстъпка, възможно ли е все още да се въведе?

Моля, свържете се с нашия Център за връзка с клиентина телефон +359 24 930240, или ни пишете на имейл info@astratex.bg. Ако Вашата поръчка все още не е опакована и изпратена, нашата операторка ще въведе отстъпката. В рамките на една поръчка можете да използвате само един код за отстъпка и един подаръчен ваучер.

Мога ли да ползвам отстъпка с моята ISIC/Младежка карта?

Да. Astratex си партнира с ISIC Bulgaria и EYC Bulgaria. Всеки картопритежател на валидна ISIC/ITIC или Младежка EYC карта може да вземе своя промо код за отстъпка от приложенията MyISIC и MyEYC, който да използва в нашия електронен магазин.

Astratex клуб

Мога ли да загубя натрупаните точки?

Да, срокът за използване на точките е 180 дни. Освен това, ако върнете закупените продукти, точките Ви няма да бъдат възстановени.

Къде мога да видя изгодните за мен превозвачи?

Избраните превозвачи ще бъдат маркирани и ще ги видите в количката след като влезете в профила си.

Какво се случва с точките ми, ако върна стоката?

Ако върнете закупените продукти, точките Ви няма да бъдат възстановени и няма да имате нови натрупани точки за тази поръчка.

Ще ми се начислят ли точки при закупуване на подаръчен ваучер?

За съжаление точки не се кредитират за подаръчки ваучери.

Мога ли да използвам точки при замяна и връщане на стоки, за да платя разликата?

Точките не могат да се използват при такива случаи.
 

Присъединете се към 700 000 наши клиенти и започнете да събирате точки, които да превръщате в облаги. Регистрирайте се днес.

Замяна на стока

ВНИМАНИЕ! Във връзка с антимерките за COVID-19, удължаваме срока за връщане и замяна от 14 на 45 дни!

Възможно ли е да се замени вече закупената стока?

Да, разбира се. Ако продуктите не Ви стоят така, както бихте желали,  до 14 дни можете да ги замените за други. Опаковайте продукта и заедно с попълнения талон за рекламация (който е част талона за доставка) го изпратете на адреса на сборния пункт:
 
ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO)
ID 90793404
Тодор Икономов бл.213
7000 ж.к. Чародейка - Русе север


Молим да въвеждате адреса за връщане точно както го виждате. 

Пазете товарителницата, с която ни връщате даден продукт! Чрез номера й можем да проследим какво се случва с пратката, която сте ни изпратили!

Закупих продукта в акция, сега цената му е различна, ще трябва ли да доплатя разликата?

При замяна на продукта със същия, но с друг размер, цената ще остане каквато е била при първоначалната поръчка. При замяна за друг продукт, ще бъде смятана актуалната цена на продукта на нашата уеб страница.

Ще плащам ли доставка при замяна на стока?

Да, при връщане или замяна на стока цената за доставка до нас се поема от клиента. При замяна на стока ние заплащаме цената за доставка до Вас.

Връщане на стока

ВНИМАНИЕ! Във връзка с антимерките за COVID-19, удължаваме срока за връщане и замяна от 14 на 45 дни!

Може ли закупената стока да бъде върната?

Да, разбира се. В нашия магазин имате законен 14-дневен срок за връщане на продуктите, без да посочвате причина. Попълнете талона за рекламация, който е част талона за доставка и заедно с продукта за връщанего изпратете на адрес:
 

ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO)
ID 90793404
Тодор Икономов бл.213
7000 ж.к. Чародейка - Русе север
 
На талона за рекламация попълнете номера на банковата сметка,на която да Ви изплатим парите за върнатата стока. В случай че не посочите номер на банкова сметка, ще се свържем с Вас по имейла с молба да го изпратите. 


Молим да въвеждате адреса за връщане точно както го виждате. 

Пазете товарителницата, с която ни връщате даден продукт! Чрез номера й можем да проследим какво се случва с пратката, която сте ни изпратили!

Мога ли да върна само част от закупената стока?

Да, можете. Постъпете по същия начин, както и при предходния въпрос.

Кога ще получа обратно парите си, в случай че върна стоката?

Парите ще върнем до 14 работни дни от получаването на върнатата стока в нашия склад.Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Абонирайте се за нюзлетъра ни и получете най-добрите оферти.

Редактиране, отписване