+359 24 930240
МЕНЮ

Kак да постъпя, ако бельото не ми допадне?


Дата:20.11.2017

Въпреки старателното измерване и избор на бельо, понякога може да се случи така, че поръчаното от Вас бельо не Ви стои добре или не Ви устройва по някаква друга причина. Тук ще намерите информация как да постъпите в такъв случай.

Какви са съществуващите възможности?

    • Ще заменим бельото за друг размер или за друга стока.
    • Връщате ни стоката и получавате парите си обратно

Как да да върна или заменя стока?

МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ САМО ЧРЕЗ КУРИЕРА СПИДИ В РАМКИТЕ НА 30 ДНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА.

Как? Моля прочетете инструкциите ни внимателно!

  1. Попълнете нашата онлайн замяна на https://exchange.astratex.bg/. Така при замяна ще можете да запазите желания нов продукт, размер и цвят. В случай на връщане на продукт, за който желаете възстановяване на средства, ще можете да попълните банковата си сметка четливо и коректно, така че да няма забавяния и усложнения при връщането на парите Ви. В случай, че изпитвате затруднения с попълването на онлайн замяната ни, молим да се свържете с нас на тел. 024 930 240 или на имейл адрес info@astratex.bg в делнични дни от 8 до 17 часа.
  2. След попълване на онлайн замяната ни, ще Ви изпратим имейл със специален ваучер за безплатно връщане на стоки, който можете да използвате САМО чрез куриера Спиди. За една поръчка, получавате един ваучер за връщане, който може да се използва еднократно.
  3. За да ни изпратите пратката си безплатно, се свържете със Спиди на телефон 1 7001 7001, за да заявите посещение от куриер или посетете най-близкия офис на Спиди. И в двата случая трябва да предоставите Вашия ваучер за безплатно връщане или да продиктувате неговия номер на куриера. Не можете да ни върнете стоки безплатно, ако нямате ваучер за безплатно връщане! Можете да използвате един ваучер за връщане само веднъж.
  4. Не забравяйте да добавите стоковата разписка към връщаната пратка.
  5. При замяна, получавате и безплатна доставка на новоизбраните стоки.
  6. При връщане, можете да очаквате парите си по посочената банкова сметка в рамките на 14 дни след получаване на стоките в нашия събирателен пункт.

*НАШАТА ПРЕПОРЪКА: Принтирайте ваучера за безплатно връщане, в случай, че сте избрали да посетите офис на куриера Спиди. Уверете се, че куриерът е сканирал ваучера ви за безплатно връщане.

* Онлайн замяната НЕ може да бъде използвана за модификация на поръчки, които все още не сте получили!

Ако предпочитате да използвате друг куриер за връщане на стоки към нашия онлайн магазин, то разходите по връщането на стоки към нас са за ВАША СМЕТКА.

Адрес за връщане на стоки:
ЕТ Багира-Добромир Борисов / Astratex.bg
бул.България 44
гр.Разград
7200
Тел. номер:+359 892026783 (Не е телефон за обслужване на клиенти. Използвайте само при изпращане на стоки към нас.

Молим да въвеждате адреса за връщане точно както го виждате.

Пазете товарителницата, с която ни връщате даден продукт! Чрез номера й можем да проследим какво се случва с пратката, която сте ни изпратили! Пратки, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приемани и ще бъдат връщани обратно на клиента.

Този адрес служи само като събирателен пункт и на него няма да намерите никого от нашата компания. В случай на каквито и да е въпроси и проблеми, молим да се свържете с центъра ни за обслужване на клиенти на тел. 024 930240 или на e-mail info@astratex.bg.

Какво да очаквам по-нататък?

Доставката на Вашата пратка до нас може да трае няколко дни. Веднага щом пристигне обаче, ние ще изпълним Вашите изисквания.

Ако имаме на склад стоката, за която искате да замените бельото, ще Ви изпратим новата пратка до 5 работни дни.

За съжаление обаче може да се случи така, че да нямаме на склад бельото, което искате за замяна. В такъв случай ще изчакаме неговото получаване в склада ни (в случай, че продуктът е от постоянните предложения) – стоката пристига в склада до 3 седмици. Ако пратката със замененото бельо не пристигне при Вас до 10 работни дни и не искате да чакате зареждането на стоката, молим да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти на тел. +359 24 930240 или на имейл адрес info@astratex.bg.

Как стои въпросът със заплащането при замяна или връщане на стока?

Ако искате да върнете стока, която не Ви допада: ще Ви преведем парите по Вашата банкова сметка в рамките на 14 дни от получаването на върнатата стока в нашия събирателен пункт.

Ако имате някакви други въпроси относно пазаруването в електрония магазин Astratex.bg, вижте страницата ни с най-често задавани въпроси “FAQ” или се свържете с нашия център за работа с клиенти на имейл info@astratex.bg или на телефон +359 24 930240