+359 24 930240
МЕНЮ

Сутиени

Добре стоящият сутиен е не само в основата на атрактивния външен вид, но преди всичко на здравето. Това важи особено за големия бюст, който има нужда от стабилна опора. Идеалният сутиен е съчетание от удобна кройка и стилна изработка. А такива при нас ще намерите хиляди –⁠ бардо и Push-Up сутиени, които извайват привлекателно деколте, подплатени и неподплатени модели, романтични бралет сутиени и спортни сутиени от функционални материи.

Размер

Размер-на обиколката

Размер-на чашката

A
AA
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T

Цвят

Качества

Закопчаване

Цена

Съвети за избора на правилния размер сутиен

Всяка жена е надарена от природата с различен бюст. Как да изберем правилния размер сутиен? Ще Ви помогнат няколко прости съвета:

  • За таблиците с размерите премерете обиколката през бюста и под бюста – не опъвайте сантиметъра, но не го дръжте и отпуснат, трябва да се опира плътно по гърдите
  • За големия бюст изберете сутиени с по-дебели презрамки
  • Мислете за цвета на облеклото, под което искате да ги носите

Практични и красиви 

За да можете да си изберете такъв, който Ви стои безупречно, ние групирахме за Вас сутиените според свойствата, които интересуват най-много жените и момичетата. Затова можете да избирате сред практичните маркови  сутиени с подвижни презрамки, безшевни сутиени, дантелени, сутиени за бременни и кърмачки и други.

Тук ще намерите и любимите Push-Up и безшевни екземпляри, които са подходящи за под прилепнали фланели и блузи. „Бриджитките“ извайват красиво деколтето и с по-големи деколтета. За под роклите без презрамки отлично подхождат продуктите с подвижни презрамки. Можете да изберете закопчаване отпред или задно.