+359 24 930240
МЕНЮ

Боксерки

Удобни и модерни са. Марковите мъжки боксерки бавно се превръщат в най-обичаното долно бельо. И няма нищо чудно в това – не просто предлагат истински комфорт по време на носене, но и привличат вниманието на дамските погледи. Освен това всеки модел има и анатомично оформени крачоли и качествена материя, която не дразни кожата. Така максимално прилепват към Вашето тяло и са абсолютно удобни! Можете също да избирате и от безшевните екземпляри, а сред предложенията ще намерите също и боксерки с щампа. Модерните мъже носят боксерки – вече имате ли ги в гардероба си?


Оригинални бокрески

Сменете обикновените бели и сиви боксерки за такива с ярки цветове, или пък с весели щампи. Така ще зарадвате партньорката си и ще  бъдете изключителни в мъжкия гардероб. Цветовете са просто in. Покажете, че не сте сухар и си изберете от оригиналните цветни боксерки.  Сред предложенията ни ще намерите модерни мотиви, които ще обикнете от пръв поглед. Веднага щом веднъж обуете боксерки от Astartex.bg, вече няма да искате да се откажете от тях. 

Ако не сте на ти с класическите, оригинални или майтапчийски боксерки, разгледайте прашките и слипове или удобнитемъжки слипове

Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Абонирайте се за нюзлетъра ни и получете най-добрите оферти.

Редактиране, отписване