+359 24 930240
МЕНЮ

Боксерки

Те са удобни, стилни и модерни. Мъжките боксерки бавно, но сигурно се превръщат в най-обичаното мъжко бельо. Те предлагат наистина комфортно носене, всеки модел е с анатомично оформени крачоли, и са ушити от качествени материи, които не дразнят кожата. Можете да избирате от безшевните модели, моделите от бамбуково влакно или боксерките с весела щампа, Ако искате да се запасите, можете направо да си купите опаковка с повече продукти.

Оригинални бокрески

Сменете обикновените бели и сиви боксерки за такива с ярки цветове, или пък с весели щампи. Така ще зарадвате партньорката си и ще  бъдете изключителни в мъжкия гардероб. Цветовете са просто in. Покажете, че не сте сухар и си изберете от оригиналните цветни боксерки.  Сред предложенията ни ще намерите модерни мотиви, които ще обикнете от пръв поглед. Веднага щом веднъж обуете боксерки от Astartex.bg, вече няма да искате да се откажете от тях. 

Ако не сте на ти с класическите, оригинални или майтапчийски боксерки, разгледайте прашките и слипове или удобнитемъжки слипове