+359 24 930240
МЕНЮ

Сутиени - разпродажба

Търсите качествено бельо в акция за смешни пари? Вземете си и Вие последните екземпляри от миналите колекции на разпродажба испестете значително. Качеството не трябва да струва цяло имане - в аутлета на Astratex.bg сринахме цените до минимум. Пазарувайте умно евтини сутиен, възползвайте се от специалните ни акции. Не се колебайте, за да не купи някой преди Вас евтините екземпляри - последните екземпляри от миналогодишните колекции изчезват още преди да се усетите.

Разпродажба на сутиени – намаления до 70%. 

Outlet с най-висока качество

Обичате да пазарувате евтини сутиени от разпродажби и друго долно бельо, но се боите, че няма да е толкова качествено? Имате лош опит с покупката на дефектни екземпляри с намаление? С нас не трябва да се притеснявате! Стоката, която ви предлагаме на намалена цена, в никакъв случай не е повредена – става дума за последни екземпляри, които са ни останали в наличност и вече не планираме да поръчваме допълнителни количества. 

Намаление на сутиени – нямате сметка да се колебаете

Повечето продукти в акция са само в няколко екземпляра. Ако сте намерите бленувания от Вас екземпляр, сред нашите намалени сутиени, при това във Вашия размер, по-добре не се колебайте с купуването му. Вероятно става дума за последния размер от определен модел, който имаме в наличност. Доставете си радост и вземете два сутиена на цената на един.

Не забравяйте да видите и останалите дамски сутиени - и те са на разумни цени.