+359 24 930240
МЕНЮ

Дата:20.11.2017

Гаранция и рекламация

Гаранцията започва да тече от деня на получаване на стоката от потребителя. За всяка стока се дава гаранция от 24 месеца. Продавачът носи отговорност за всички дефекти на продукта, налични при получаването на стоката от клиента или които се появят по време на гаранционния срок. Това не се отнася до дефекти, причинени от невнимателна или неподходяща употреба, или механична повреда. При пране и почистване на бельото съблюдавайте символите за пране, приведени от производителя върху етикета.

Разходите за връщане на стоката до нас първоначално се плащат от клиента. При приемане на рекламацията Ви, ние ще Ви възстановим тази сума за връщането след като ни представите товарителницата и касовата бележка към нея. В случай, че искате замяна на дефектния продукт с друга стока, ние ще Ви изпратим новата пратка БЕЗПЛАТНО. Пратки, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приемани и ще бъдат връщани обратно на клиента. За изпращане на стоката обратно до нас, молим да използвате куриерски услуги, засега не използвайте Български пощи. Молим да опаковате продукта добре и в опаковка, отговаряща на неговия характер, за да не се стигне до по-нататъшна повреда при транспортирането.

Винаги прилагайте описание на дефекта, попълнен протокол за връщане и контакт с Вас. Разглеждаме своевременно всяка рекламация и клиентът бива уведомяван за нейната обработка.

По-подробна информация за това как да постъпите при връщане / замяна на стока ще откриете тук.

Адрес за връщане на стоката

ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO)
ID 90793404
Офис ЕКОНТ РУСЕ ДРУЖБА
Русе, 7000, бул. Васил Левски 4

 

Молим да въвеждате адреса (и получателя с ID номера) за връщане точно както го виждате.

Пазете товарителницата, с която ни връщате даден продукт! Чрез номера й можем да проследим какво се случва с пратката, която сте ни изпратили!

Този адрес служи само за изпращане на стока и на него няма да намерите никого от нашата компания. В случай на каквито и да е въпроси и проблеми, молим да се свържете с центъра ни за клиенти на тел. +359 24 930240 или на e-mail info@astratex.bg.


Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Абонирайте се за нюзлетъра ни и получете най-добрите оферти.

Редактиране, отписване