+359 24 930240
МЕНЮ

Бикини

Бикините са основата на цялото облекло. Не би трябвало изобщо да знаем за тях, затова изборът им изисква по-специално внимание.

Някои жени предпочитат по-дълбоката кройка, други бразилските бикини или френските бикини. Понякога е подходящо да се носят стягащи модели. Предлагаме различни бикини – изработени от памучни, през дантелени, до модерни синтетични материи, които се отличават с изключителна мекота.

 Как да изберем бикини

Ето няколко полезни съвета за избора на бикини за всекидневно носене:

  • Изберете ги основно според размера – не се бойте да вземете по-голям размер – прекалено обтегнатите бикини не са удобни за носене. За по-едрата фигура е по-големият размер и по-дълбоката кройка.
  • Ако имате чувствителна кожа, изберете бикини с по-високо съдържание на памук/li>
  • Мислете за цвета на облеклото, под което искате да носите бикините – не трябва да са прекалено контрастни, zособено ако купувате бикини за носене на работа под бяла пола или панталони.

Бикини за интимните моменти и свободното време

Сред нашите предложения ще намерите великолепни дамски бикини за всякакви случаи. Съблазнителните дантелени бикини и прашки придават магия на моментинте за двама, практичнитебезшевни бикини можете да носите под официално облекло, абикините с ниска талия ще обикнете заради тяхната лежерност и с въодушевление ще ги носите всеки ден. При нас бикини ще си избере наистина всяка жена или девойка.
 
Не се колебайте, а вземете качествени дамски бикини от нашите предложения и Вие!

Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Абонирайте се за нюзлетъра ни и получете най-добрите оферти.

Редактиране, отписване