+359 24 930240 (8.00 - 17.00) +359 24 930240 (8.00 - 17.00)

+359 24 930240 (8.00 - 17.00) клиентска линия: +359 24 930240 (8.00 - 17.00) (8.00 - 17.00)

Консултация
0
До безплатна доставка остават 9999 лв.
МЕНЮ
Функционалното бельо благодарение на своите качества бързо се превръща в любимо. Помага Ви да останете сухи и на топло и при екстремно физическо натоварване. Целта му е да отвежда потта от тялото и да поддържа приятна телесна температура. То е част от комфорта по време на активност през свободното време. 
 
Първият слойсе приема за основен и се превръща във втората Ви кожа. Има попиващи свойства, които отвеждат потта от тялото и същевременно поддържат константна телесна температураПовече информация тук>
Вторият слой е топлинната изолация и се облича върху първия. Ограничава загубата на телесна топлина и е създаден за по-студено време. Повече информация тук>.

Функционално бельо за ексклузивно усещане за сухота

Чудите се с какво е толкова изключително прословутото функционално бельо? Изработено е от специално синтетично влакно, които поглъщат влагата и я отвеждат от тялото. Благодарение на това ще сте сухи – край на лепкавото усещане за потен гръб. Функционалното бельо остава сухо, тъй като предава влагата във въздуха или към останалите слоеве от облеклото. И при екстремни ситуации, когото функционалното бельо остава леко влажно, можете да сте сигурни, че до другия ден пак ще е сухо и ще можете да го носите.

Функционалното бельо не охлажда

Гърбът Ви е запотен и при духането на вятъра влажната Ви фланела се лепи по гърба и неприятно Ви охлажда? С функционалното бельо това не се случва. Термо бельото също не охлажда То предава нататък поетата влага – във въздуха или в другите пластове на облеклото и така не охлажда. Пробвайте и Вие комфортното спортуване и поръчайте термо бельо за всички видове зимна спортна активност.
 

Функционално бельо за всякакви ситуации

Да си осигурите съвършеното удобство означава да се подсигурите с термо бельо от главата чак до петите. За щастие с Astratex това е детска игра. В асортимента нище намерите дамски термо фланели, клинове и долнище. При това както сs дълги, така и с къси ръкави и крачоли. А не забравяйте и е за практичните термо чорапи, което държат краката Ви  на топло. А това е основно за планинските преходи и карането на ски. Освен това можете да си изберете от z много цветове и така да се измъкнете от скуката на черното облекло – в асортимента има и сини, както и червени екземпляри! 

 

Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Влезте в нюзлетъраи получете 13лв.

Редактиране, отписване