+359 24 930240
МЕНЮ

В главната роля сутиен Celebration


Дата:14.2.2022

В главната роля сутиен Celebration

Честване на женствеността в дантелен дизайн

Изискана игра с контраст

Неподплатените чашки на сутиена Celebration са изработени от красива дантела, подплатена с нежен тюл. Релефната дантела се откроява красиво върху кожата. Благодарение на класическите и поддържащи странични банели, и по-високата централна част, сутиенът държи на място дори големите гърди.

Неустоима цветова палитра

Неподплатеният сутиен Celebration се предлага в три цвята. Ако обикнете модела, можете да го получите в повече от един цвят.

Телесен

Чудесен избор за под лека блуза или бяла рокля.


Черен

Ще го оцените в комбинация с тъмни коктейли.

Червен

Нюанс, който изглежда прекрасно в контраст с кожата.

За всекидневно носене и за специални моменти

Въпреки че името на сутиена Celebration (Празник/Тържество) подсказва, че той е подходящ за специални поводи, можете да разчитате на него и в ежедневието. Независимо дали го носите под съблазнителна рокля, работна риза или обикновена тениска, ще се чувствате специални. Защото всеки ден може да бъде малък празник. Опитайте и полуподплатения модел

Предпочитате полуподплатени сутиени? Имаме добри новини за вас. Celebration се предлага и в полуподплатен вариант. Доминиращият елемент на сутиена с приятно меки и достатъчно дълбоки чашки остава нежната дантела, която преминава в гладка задна част.

Предпочитате гладки чашки? Няма проблем

Когато проектирахме Celebration, помислихме и за жените, които харесват гладки материи. Създадохме полупрозрачен модел с гладки чашки от микрофибър, които са деликатно украсени с дантела. Благодарение на конструкцията си сутиенът е подходящ както за големи, така и за по-малки гърди.Съблазнителен сет под ваш контрол

Сутиените Celebration могат да се комбинират с три вида бикини. Любителките на дантелата могат да изберат бикини с класическа кройка или съблазнителни прашки. Третият модел, изработен от гладък микрофибър с романтична дантела в предната част, е идеален под прилепнали дрехи.

Харесва ли ви този продукт? Споделете го с приятели!

Facebook
Копирайте връзката