+359 24 930240
МЕНЮ

Дата:21.10.2021

Сутиени Maia

Приспособяват се към вашите извивки. Кой ще изберете?

Чашки със специална технология

Всички сутиени Maia се характеризират с леко подплатени чашки, изработени от уникална термоактивна пяна. Телесната топлина влияе на чашките и по този начин те се приспособяват към извивките на гърдите, осигурявайки удобна опора за бюста през целия ден. Гладките чашки се допълват от сатенени презрамки и кантове.

Запознайте се с всички модели

Предлагаме сутиен Maia, който отдавна е един от нашите бестселъри, в няколко варианта. Независимо дали сте почитатели на гладкия дизайн или на декоративните елементи, определено ще харесате някой от тях.

Maia4D Soft Control Pearl

Централната част на чашките от пяна на модела Maia4D Soft Control Pearl е допълнена от нежна дантелена украса и малка перличка. Тези детайли придават луксозен вид на сутиена.

Maia4D Soft Control Lace

Сутиенът Maia 4D Soft Control Lace е украсен с десентна дантела точно в зоната на свързване на чашките с презрамките. Този дизайн е изключително елегантен.

Maia 4D Soft Control Deluxe

Сутиенът Maia 4D Soft Control Deluxe е украсен с презрамки със сатенено покритие. Те са допълнени от сатенени панделки, а облицоващите кантове на чашките и банелите са също със сатенена външна част.

Сутиен за кърмачки Maia4D подплатен

За лесно кърмене можете да разкопчаете горната част на чашките на сутиена за кърмачки Maia4D Soft Control. Моделът е украсен с фина дантела в средата.

Сутиени, които жените обичат

Сутиените Maia имат хиляди доволни собственички. Нашите клиентки особено ценят предоставения комфорт и материала, който се адаптира към техните извивки. Ето защо, те доста често не купуват само един сутиен, а с удоволствие си взимат няколко модела.Невидими бикини

Можете да съчетаете сутиените Maia с класически или бразилски бикини от същата линия. Те са ушити от фин микрофибър и ръбовете им са лазерно изрязани, така че те не се открояват под дрехите.

Харесвате ли този продукт? Препоръчайте го на приятели!

Facebook
Копирайте връзката

Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Абонирайте се за нюзлетъра ни и получете най-добрите оферти.

Редактиране, отписване