+359 24 930240
МЕНЮ

Еротични аксесоари

Понякога се случва така, че сутиенът не Ви стои според представите Ви. Или пък любимият Ви модел не стои добре с конкретно облекло. За щастие и в двете ситуации имаме решение. Има редица помощни средства, които ще Ви помогнат да коригирате сутиена си. Добра работа вършат клипсът за презрамки, удължителят за сутиен или силиконовите подложки за презрамки. Но при нас ще намерите и силиконови презрамки, дискретни пастиси или самозалепващи сутиени за под изрязани рокли и топове.

Размер

M
uni
XL

Цвят

Качества

Специални свойства

Кройка /Стил

Цена

 

Практични и красиви аксесоари

Резервните презрамки за сутиен не винаги трябва да служат като практичен аксесоар за сутиен, който добре се съчетава с дълбоки деколтета или корсетни кройки. Обратно – с тях можете да привлечете вниманието и да ги ползвате като декорация. Декоративните презрамки също не са нищо изключително и на Astratex.bg можете да си изберете точните от няколко различни мотива.

Още по-добре ще изглеждате с традиционните жартиер – при това не само в деня на сватбата. Ако случайно Ви измъчва малкият бюст, подплънките за сутиен ще решат всичките Ви проблеми. Край на комплексите – и благодарение на Astratex.bg лесно ще бъдете красива.