+359 24 930240
МЕНЮ

Дата:31.8.2021

Сутиен Mia

Съблазнителен, но толкова удобен!

Mia

Дантелено удобство за вашите гърди

Бралетният сутиен Mia е направен от романтична дантела. Благодарение на това, че няма банели, той се адаптира чудесно към вашите извивки, които можете да подчертаете с подвижните му подплънки. А широкият дантелен кант придава на бралетката една секси визия, която ще искате да покажете.

Mia

Двойна черно-бяла радост

Вечната дилема дали да си купите класика в бяло или елегантното черно приключи. Бралетният сутиен Mia се предлага в удобна двойна опаковка с двата цвята.

Mia

Mia, бял

Цветът, символизиращ невинност, няма просто да остане в гардероба ви.


Mia

Mia, черен 

Нюансът, който подхожда на всеки, пасва идеално на изисканата дантела.

Mia

95% от клиентите са доволни

Притежателките на бралетките Mia казват, че той е много нежен към тялото, стои страхотно и благодарение на гъвкавата си структура не стяга никъде. Можете да го носите както в свободното си време, така и в романтичните моменти, в които желаете пълен комфорт.Mia

Съблазнителен комплект

Бралетката Mia призовава да бъде комбинирана със съблазнителни бикини. Затова ви предлагаме бикини с бразилска кройка, ушити изцяло от дантела, но с памучно дъно. Те красиво ще оформят задните ви части. Двойната опаковка съдържа черни и бели бразилки, така че да можете да завършите черно-бялата си визия.

Харесвате ли този продукт? Препоръчайте го на своите приятели!

Facebook
Копирайте връзката

Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Абонирайте се за нюзлетъра ни и получете най-добрите оферти.

Редактиране, отписване