0
До безплатна доставка остават 9999 лв.
МЕНЮ

Как работят менструалните бикини?


Дата:5.1.2021

Комфортни, дискретни, надеждни.

kupon

Менструалните бикини са почти толкова тънки, колкото и класическите бикини, те не се личат под дрехите и дори няма да ги усетите. Те са надежден и удобен заместител на дамските превръзки и тампоните. За разлика от класическите помощници при менструация, те не се движат или отлепват, и не убиват никъде. Специалните модерни материали осигуряват перфектна защита срещу протичане, предотвратяват развитието на бактерии и неприятни миризми. Благодарение на възможността за многократна употреба, те щадят природата и околната среда.

Специален слой

Менструалните бикини се открояват със специална абсорбираща подложка, състояща се от няколко части:

  1. Абсорбиращ слой
    който отвежда цялата течност
  2. Антибактериален слой
    предотвратяващ неприятните миризми и размножаването на бактерии
  3. Непропусклив слой
    предотвратяващ изтичането

Как да изберем правилния модел?

Можете да изберете менструални бикини според силата на менструацията, времето на носене или използваните материали, като микрофибър, модал или нановлакна.

За лека и умерена менструация

За дамите с лека до умерена менструация бикините са пълноправен заместител на превръзките и тампоните. Можете да ги носите между 8 и 12 часа без да се притеснявате за протичания.

Менструални бикини

Flux Invisible Cheeky

КУПИ

За по-силна менструация

За дамите с обилна менструация бикините са проектирани с по-висока абсорбираща способност, която гарантира надеждна защита. Можете да ги използвате като пълноправен заместител на дамските превръзки, но и също като допълнителна защита под класическите превръзки и тампони.

Менструални бикини

Flux Hi-Waist

КУПИ

Дневно и нощно носене

Менструалните бикини за ежедневно носене ще осигурят надеждна защита по време на работа, училище или спортни дейности.
Нощните менструални бикини са пригодени за сън, благодарение на специалната кройка на абсорбиращата част. Тя се простира чак до кръста, помага за равномерното разпределение на течността и предотвратява изтичането през нощта независимо в каква позиция спите.

Менструални бикини

Eco Moon

КУПИ

Колко трябва да купя?

Идеалния брой зависи от силата на менструацията и условията на сушене. Ако решите да използвате бикините като пълноценен помощник, препоръчваме да закупите поне четири за ежедневно носене и поне три за нощно носене. Така можете да покриете два дни носене, без да се притеснявате, че нямате сухи бикини.

Грижа

Мнения и опит