+359 24 930240 (8.00 - 17.00) +359 24 930240 (8.00 - 17.00)

+359 24 930240 (8.00 - 17.00) клиентска линия: +359 24 930240 (8.00 - 17.00) (8.00 - 17.00)

Консултация
0
До безплатна доставка остават 9999 лв.
МЕНЮ

Качественото мъжко функционално бельо ще оцените при всякакъв вид спортна активност. Вашата кожа ще остане суха и Вие ще можете да се насладите напълно на ските, хокея и други зимни активности – с усещането за комфортна сухота и топлина. Не забравяйте обаче, че   функционалното бельо се дели на две категории - първи и втори слой. 

Първият слой се приема за основен и може да се приеме за Вашата втора кожа. Има попиващи свойства, които отвеждат потта от тялото и поддържа постоянна телесна температура. Повече информация тук>

Вторият слой е топлинна изолация и се облича върху първия. Той ограничава загубата на телесна температура и е определен за по-студено време.  Повече информация тук >.

Функционално бельо за екстремно усещане за сухота

Питате се с какво е толкова изключително функционалното бельо? Изработен е от специално синтетично влакно, което отлично попива влагата от тялото. Благодарение на това ще бъдете на сухи– край на лепкавото усещане за потен гръб. Функционалното бельо остава сухо, или предава влагата към повърхността на другите пластове бельо. Дори и при екстремни условия, когато функционалното бельо е леко влажно, можете да сте сигурни, че до следващия ден пак ще бъде сухо и ще можете да го облечете.
 

Функционалното бельо не охлажда

Гърбът ви е изпотен и при духането на вятъра влажната Ви фланела се лепи за кожата и неприятно Ви охлажда? С функционалното бельо това не се случва. Термо бельото не охлажда То предава влагата  – към втория или следващия слой на облеклото и, естествено, облеклото остава сухо, и на охлажда. Пробвайте и Вие комфорта по време на спорт и поръчайте термо бельо за всички видове активност през зимата.
 

Функционално бельо за всякакви ситуации

Да си осигурите съвършено удобство означава да облечете термо бельо от главата до петите. За щастие с Astratex това е като детска игра. В  асортимента ни ще намерите дамски термо фланели, шорти и долни клинове. При това както с дълги, така и с къси ръкави или крачоли. А да не забравяме и практичните термо чорапи, които гарантират топли крака. А това е основата за планинските преходи и доброто каране на ски. освен това можете да избирате от множеството цветове и така да се измъкнете от  скучната сивота на черното облекло – в  асортимента и сини, както и червени екземпляри! 

 

Newsletter

Искате да сте информирани за новите продукти? Влезте в нюзлетъраи получете 13лв.

Редактиране, отписване